El Centre Tàndem – Serveis a la Infància de Ripoll ha programat una segona edició de les activitats d’estiu, que es duran a terme les tardes del 26 de juny al 28 de juliol. Es tracta d’activitats lúdico-educatives diverses i inclusives, adaptades a les diferents edats dels participants, que poden anar dels 3 als 12 anys (també hi ha una activitat pensada per a alumnes d’ESO). Totes seran realitzades per professionals especialitzats del Centre Tàndem i els grups seran reduïts.

Els dilluns serà el torn “d’entrenar el drac interior” amb l’Aikido. Dimarts es proposa l’activitat Recupera’t, un repàs d’estiu adreçat a alumnes d’ESO. El dimecres hi haurà dues activitats: Reporter’s World, on els infants i joves aprendran anglès posant-se a la pell d’un periodista; i Tandem’s Chef, un taller de cuina i hàbits saludables. Dijous es treballaran les emocions a través de jocs d’aigua amb l’activitat Mulla’t i, finalment, divendres, serà el torn de les manualitats amb l’activitat Constructors/es de somnis.

Consulteu el díptic explicatiu de les activitats d’estiu 2017 del Centre Tàndem (inclou informació de cada activitat, horaris i preus).

Cartell activitats estiu Tàndem 2017Baixa