A Segonamà apostem tot l’any pel reciclatge de material i la reutilització d’objectes en desús… I per Nadal, encara més! Una mostra la podeu veure al vídeo de la campanya nadalenca: la realització d’una espelma decorativa per aquestes festes. I és que per decorar la nostra llar, la taula pels àpats familiars, els regals que preparem… hi ha moltes idees a fer amb material que ja tenim per casa. És la il·lusió de la segona oportunitat!

Segur que no som els únics que apostem per la creativitat amb material de segona mà i volem que ens ensenyeu les vostres creacions per aquestes festes.

QUAN I COM PODEU PARTICIPAR-HI? 

Del dilluns 16 de desembre de 2019 al dimarts 7 de gener de 2020

En aquest període, qui vulgui mostrar algun element decoratiu fet amb material reciclat, ens pot enviar una fotografia per whatsapp al mòbil de Segonamà: 616 288 127

SORTEIG I PREMI: Totes les fotografies rebudes es penjaran al Facebook de Segonamà el dia 8 de gener. La fotografia que obtingui més m’agrades durant la setmana següent guanyarà el concurs.

El dia 15 de gener es tancarà el recompte i es farà públic el nom del guanyador/a.

Segonamà es posarà en contacte amb la persona guanyadora, que podrà passar a buscar el premi a la mateixa botiga.

El premi serà una nina personalitzada feta a mà al gust del guanyador/a i un val de 12 euros per la botiga Segonamà.

 

PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016  i Llei  Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades  Personals i garantia de drets digitals, informem, que les dades de caràcter personal que ens proporcioni seran tractades per FUNDACIÓ PRIVADA MAP (FUNDACIÓ MAP), Polígon Industrial Els Pintors, C/Dalí 6-8. 17500 Ripoll. NIF: G17414905. Telèfon: 972 70 31 04, correu electrònic: fundaciomap@fundaciomap.com, amb la finalitat de participar en el present concurs. Aquestes sols seran utilitzades per a les comunicacions derivades de la seva participació en el mateix. La informació recollida sobre vostè no es comunicarà a tercers, excepte en els supòsits legalment previstos i es conservarà mentre no exerceixi el seu dret d’oposició.  . Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, cancel·lació, oposició i adreçant-se al nostre Delegat de Protecció de Dades, indicant-ho per escrit a l’empresa FUNDACIO PRIVADA MAP adreça Polígon Industrial Els Pintors, C / Dalí , 6-8 17500 Ripoll o per correu electrònic a: veronica.rebollo@fundaciomap.com