“Crea per la Salut Mental” és el lema sota el qual la Taula per la Salut Mental del Ripollès ha organitzat un Concurs de dibuix i pintura ràpida pel proper dissabte 20 de novembre, als municipis de Ripoll i Camprodon. Un més dels actes que han organitzat el conjunt d’entitats que formen la Taula* amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la salut mental i recollir fons per La Marató de TV3.

El concurs tindrà dues modalitats: la lliure, que es farà als municipis de Ripoll i de Camprodon i on no cal inscripció prèvia. I la modalitat de parelles artístiques, en què la persona podrà estar acompanyada i assessorada per un artista del territori durant el procés creatiu. Aquesta última modalitat només es farà a Ripoll i requereix una inscripció prèvia, que es pot fer fins el 17 de novembre al correu acpadripolles@gmail.com o al 972 70 31 04.

En ambudues modalitats caldrà segellar la làmina o material on es farà el dibuix o la pintura de les 9.30 a les 11h. A Ripoll, a la plaça Gonçal Cutrina i, a Camprodon, a la plaça del Carme. En ambdós espais hi haurà un lloc on els i les participants podran fer la seva creació, tot i que en la modalitat lliure es podrà anar a fer a casa, si es vol. L’hora de lliurament de les obres serà de la 13 a les 14.30h al mateix lloc del segellat de la làmina.

Podran participar-hi persones de totes les edats i la inscripció serà lliure, amb possibilitat de fer una aportació voluntària per La Marató de TV3. El mateix dia 20, un cop recollides les obres, un jurat anomenat per la Taula per la Salut Mental del Ripollès es reunirà per valorar les obres i decidir-ne les guanyadores. Hi haurà tres premis per modalitat i municipi: 3 per la modalitat lliure de Ripoll, 3 per la modalitat lliure de Camprodon i 3 per la modalitat de parelles artístiques de Ripoll.

Les persones guanyadores s’anunciaran el mateix dia per les xarxes socials i la web de la Fundació MAP.

És important consultar les bases del concurs, que podeu descarregar i llegir a continuació:

Consulteu aquí les Bases del concurs

Els participants de la modalitat lliure caldrà que portin làmina i material propi, mentre que els de les parelles artístiques disposaran de material.

Les obres guanyadores formaran part de cartells i material de difusió posterior, així com del calendari solidari de la Fundació MAP de l’any 2022.

 

*Les entitats i institucions que formen part de la Taula per la Salut Mental del Ripollès són:

ABS CAMPDEVÀNOL-RIBES DE FRESER
ABS CAMPRODON​
ABS RIPOLL – SANT JOAN DE LES ABADESSES
ACPAD RIPOLLÈS
AJUNTAMENT DE RIPOLL
CONSELL COMARCAL DEL RIPOLLÈS
CONSORCI DE BENESTAR SOCIAL DEL RIPOLLÈS
FESTIVAL TERRA GOLLUT
FUNDACIÓ MAP
HOSPITAL DE CAMPDEVÀNOL
JOVENTUT DEL RIPOLLÈS
PRIMERA PERSONA
PUNT OMNIA DEVESA DEL PLA
PUNT OMNIA EUDALD GRAELLS
PUNT OMNIA RIPOLL 60
AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT DEL RIPOLLÈS
SALUT MENTAL DEL RIPOLLÈS. IAS.