Ja es coneixen els noms dels millors formatges d’Espanya després de la disputada final del “9o Campeonato Gourmet Quesos” que s’ha fet en el marc del 32è Saló Gourmets, que ha tingut lloc del 7 al 10 de maig a Madrid. Després d’una rigorosa selecció entre més de 725 formatges que aspiraven a aquest títol, només 72 van ser seleccionats com a finalistes pel jurat, format per 50 experts.

El formatge Tendre de Drap elaborat amb llet crua de vaca a la Formatgeria MUUU BEEE, projecte social de Fundació MAP, ha obtingut el 3r premi de la categoria “quesos de vaca jóvenes” i ha estat l’únic formatge de Catalunya premiat en el certamen. La llet a partir de la qual s’elabora aquest i tots els formatges MUUU BEEE prové de l’explotació Mas La Folcràde Sant Joan de les Abadesses, a la mateixa comarca del Ripollès. El premi suposa un reconeixement a aquesta col·laboració i s’espera que suposi també un impuls a nivell de vendes. Consulteu tots els premiats

La formatgeria va iniciar la seva activitat fa dos anys en el marc del Centre Especial de Treball de la Fundació MAP i ha permès la creació, fins a dia d’avui, de tres llocs de treball per a persones amb discapacitat.

Una activitat que, a més de crear llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat, pretén ajudar, en un futur, a la continuïtat d’explotacions ramaderes de llet a la comarca del Ripollès que actualment es troben en situacions de dificultat.

Un equip de la formatgeria ha recollit el premi aquest dijous 10 de maig, en el marc de Saló Gourmet a Madrid.

Recollida Premi Madrid

RecollidaPremiMadrid3

Recollida Premi Madrid2

Un equip de la formatgeria MUUU BEEE ha recollit el premi aquest dijous 10 de maig al matí a Madrid

TendredeDrapweb

El formatge guardonat ha estat el Tendre de Drap

LaFolcraWeb

MUUU BEEE elabora amb llet crua de vaca del Mas La Folcrà, de Sant Joan de les Abadesses