Aquest dissabte passat, 4 d’abril de 2015, dos equips del MAP Abadessenc, Negre i Blanc, van participar a la tercera edició del prestigiós torneig MIC Integra 2015, dirigit a esportistes amb discapacitat intel·lectual.

Els dos equips, que participen cada any en una lliga provincial de futbol sala de les comarques gironines i que enguany celebraran els 10 anys d’existència, han participat en totes les edicions del torneig, arribant a ser semifinalistes l’any passat. Una cita esportiva molt viscuda entre els jugadors, que demostren el seu esforç i treball en equip, i per les famílies, que omplen el camp animant els seus equips.

En el MIC Integra 2015, apadrinat pel futbolista Joan Piqué, hi van prendre part 16 equips de diferents municipis catalans. Al matí, es va disputar una primera fase entre quatre grups a Vidreres. Van passar els primers de cada grup a les semifinals. El MAP Blanc va quedar tercer del seu grup, mentre que el MAP Negre es va poder classificar després de derrotar al Dofí de Figueres per 3-1 en la tanda de penals.

A la final, que es va jugar a la tarda a Palamós, hi van arribar el MAP Negre i el Ziga Zaga de Tarragona. Un matx que també es va decidir als penals després d’un empat a un. La victòria va ser per l’equip del MAP Abadessenc, que a més, va veure com un dels seus jugadors, Conrad Rigall, era proclamat millor jugador del torneig.