El centre Tàndem participa, un any més, a la convocatòria de Catalunya Caixa (CX) Solidària amb el projecte Discapacitat infantil: que la pobresa no s’hi sumi.

La targeta CX Catalunya Solidària destina el 0,07% de les compres que es realitzen a projectes solidaris de Catalunya, escollits mitjançant la votació dels mateixos usuaris de la targeta. El Tàndem presenta un d’aquests projectes, que consisteix a finançar les sessions terapèutiques necessàries (psicologia, logopèdia i fisioteràpia), durant el curs escolar 2015-16, a infants i joves amb discapacitat i amb dificultats familiars, econòmiques i socials.

Va destinat a infants i joves d’entre 5 i 18 anys amb discapacitat, permanent o transitòria, i a les seves famílies, que visquin en situació socioeconòmica precària a la comarca del Ripollès. L’objectiu principal és garantir el treball terapèutic amb aquests infants i joves durant 10 mesos.

CXsolidaria

Si sou titulars d’una targeta Catalunya Solidària i us agradaria col·laborar amb el nostre projecte, feu-ho possible votant-nos. El període de votació és de l’1 al 26 de juny. Més informació:

http://www.catalunyacaixa.com/Portal/ca/Particulares/Producto+Tarjeta+Solidaria+Catalunya