L’equip de la revista Capaç de la Fundació MAP ha decidit fer un pas més en la tasca de difusió i sensibilització sobre el món de les diferents capacitats i complementar la sortida de la publicació, que té una periodicitat quadrimestral, amb una xerrada d’algun dels temes que s’hi tractin. L’últim número de la revista (núm. 9) va sortir el mes de desembre i parlava, entre d’altres, de les necessitats educatives especials de les altes capacitats.

Per donar més informació sobre el tema i poder resoldre dubtes, el proper dijous 11 de febrer, a les 6 de la tarda, tindrà lloc la xerrada “Què hem de saber de la intel·ligència del nostre fill/a per ajudar-lo i perquè sigui feliç?”, a la sala Josep M. Anglada de la Biblioteca Lambert Mata de Ripoll. Anirà a càrrec d’Àngel Guirado, Doctor en psicologia per la Universitat de Girona, responsable de l’Observatori de les Altes capacitats al Centre Associat de la UNED a Girona i autor del llibre ¿Qué sabemos de las altas capacidades? Preguntas, respuestas y propuestas para la escuela y la familia.

Es tracta de donar eines a tothom que hi estigui interessat, pares i mares, professionals del món educatiu, psicòlegs, pedagogs… per poder entendre més bé el concepte d’altes capacitats i com hi podem donar resposta des dels diferents àmbits.

És un acte gratuït i obert a tots els públics.

Xerrada altes capacitats web