L’Obra Social “la Caixa” tornarà a recolzar una iniciativa de la Fundació MAP de cara a aquest 2019. Es tracta del Programa de suports personals per a persones amb discapacitat severa: estades i vacances 2019.

El projecte busca assegurar el dret a l’oci de les persones amb discapacitat i malaltia mental del Ripollès que volen anar de vacances i que per fer-ho necessiten un suport extens i generalitzat a nivell d’atenció i acompanyament. Un ajut que moltes vegades suposa un cost massa elevat per a les pròpies persones i les seves famílies i que fa que finalment es quedin a casa.

El finançament obtingut a través del projecte es destinarà a incorporar els suports de monitoratge necessaris per assegurar que aquestes persones puguin fer alguna estada o un torn de vacances i no en quedin excloses. Obra Social “la Caixa” aportarà 6.000 euros per fer-ho possible.

Aquest divendres 31 de maig s’ha formalitzat la signatura del conveni de col·laboració en una trobada entre el director de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, Ivan Tibau, i la directora gerent del MAP, Hermínia Ordeig.

 

dav