Project Description

logopx1

Packton ofereix solucions integrals per a l’oficina: serveis d’impressió i venda de consumibles, cobertura de les necessitats de material, mobiliari, solucions per al punt de venda i destrucció de paper confidencial.

Som especialistes a oferir els millors serveis d’impressió amb la instal·lació i manteniment d’equips amb el servei de pagament per còpia.

Pel que fa a la destrucció de paper, garantim un nivell de seguretat 3 (dimensió del tall 7’8 x 55mm). Estem certificats per la norma DIN 32757-1. Un cop destruït, emetem certificat.

Davant la crisi de la Covid-19, Packton ha iniciat la comercialització de material de protecció per garantir la salut i la protecció dels equips de treball i els clients d’empreses i establiments. Es tracta de pantalles, panells i separadors de diferents mides i formats, que garanteixen un distanciament social efectiu al lloc de treball i en espais comercials. Consulteu el fulletó de les pantalles protectores aquí

Per fer els suports de les pantalles protectores s’utilitza la impressora 3D de la secció industrial Mapcable de la Fundació MAP. D’aquesta manera, es poden fer adaptacions personalitzades al mobiliari d’oficina de cada client.

Consulteu la nova pàgina web de Packton.

ARCOCA_9001

OCA_14001

Serveis

 • Serveis integrals d’impressió:

  · Instal·lació i manteniment d’equips
  · Servei de cost/copy (pagament per ús)
  · Servei tècnic i reparació d’avaries
  · Finançament a mida
  · Subministrament de consumibles
  · Monitorització remota d’equips

 • Venda de tòners originals i compatibles
 • Venda de material i mobiliari d’oficina
 • Botiga en línia www.toners.cat
 • Venda directa a Ripoll
 • Destrucció de paper confidencial