Project Description

LogoSegonamàBaixa

Segonamà és una activitat comercial que combina responsabilitat social, mediambiental i empresarial. Un projecte que sorgeix sota la cultura del reciclatge, que aconsegueix que els objectes en desús (deixalleries, particulars, etc.) puguin tornar a servir per alguna cosa i que, al mateix temps, crea llocs de treball per a persones amb discapacitat i risc d’exclusió social.

Comptem amb dues botigues físiques a Ripoll (la primera oberta l’any 2010), des d’on també oferim servei de tapisseria, restauració de mobles i realitzem projectes de decoració d’espais interiors per a botigues, restaurants, oficines, etc. Ens podeu trobar al Facebook: www.facebook.com/botigasegonama

No només recuperem els obLogoTransformartOKjectes de segona mà i els venem, sinó que també els restaurem i transformem. Per això hem creat la línia Transformart. Reciclatge creatiu. Donem una segona vida, convertint la peça de la deixalleria o del traster en un objecte únic i de disseny.

Serveis

  • Venda directa de productes recuperats (roba, mobles, objectes, material esportiu, llibres, parament llar, material infantil…). Amb servei de transport per mobiliari gran.

  • Art reciclat: creem objectes únics, originals i de disseny. Línia Transformart. Possibilitat de lloguer de les peces per locals/aparadors o esdeveniments.

  • Servei a mida de recollida i dipòsit de mobles (demanar més informació).

  • Servei de restauració de mobles.

  • Disseny de projectes de decoració d’espais interiors.