Actes 3D: Trobada de Nadal i TN Vespre especial discapacitat

Actes 3D: Trobada de Nadal i TN Vespre especial discapacitat

El diumenge 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, farem la Trobada de Nadal de la Fundació MAP al Teatre Comtal de Ripoll

Es tracta d’un acte obert a tots els públics. Començarà a les 11.30h amb la benvinguda, a les 11.45h es projectarà el vídeo guanyador del Premi Insert 2023 “Pla Imperfecte” i a les 12h es representarà l‘espectacle “Respira”.

Per finalitzar, hi haurà un pica-pica per a totes les persones assistents.

D’altra banda, el mateix diumenge podreu veure un TN Vespre de TV3 (21h) coeditat i copresentat per persones amb discapacitat intel·lectual.

Des de la Fundació MAP hem estat una de les entitats coeditoresdonant idees i sent protagonistes d’un dels reportatges que es podrà veure durant el telenotícies. 

Una iniciativa que vol crear impacte i donar visibilitat al col·lectiu que ha liderat Dincat i que ha comptat amb la nostra col·laboració i amb la de sis entitats més del territori (Fundació Aspros, Grup Cooperatiu TEB, Fundalis, Fundació Maresme, acidH i Federació ACELL). 

Tot un reconeixement a la nostra tasca el fet que ens hagin escollit per participar-hi.

Reivindicant una educació inclusiva real

El lema del 3D d’enguany del sector de la discapacitat intel·lectual és #EducacióInclusivaJa. Aquí podeu llegir el manifest amb lectura fàcil al qual, un any més, donem suport. Ves al contingut