Recta final dels treballs del nou hotel restaurant de Sant Antoni

Recta final dels treballs del nou hotel restaurant de Sant Antoni

El nou hotel restaurant ubicat al costat de l’ermita de Sant Antoni, a Sant Joan de les Abadesses, encara la recta final i es prepara per a la seva propera obertura. Si bé en un principi estava prevista per l’últim trimestre del 2022, retards en les obres i en el subministrament de material i serveis, han fet que no sigui possible fins al primer trimestre del 2023.

Tot i així, tota la maquinària que comporta l’obertura d’aquesta nova línia de treball del Centre Especial de Treball de la Fundació MAP no ha parat en cap moment: la selecció del personal que s’ocuparà de la nova activitat, la creació de les eines de difusió i comunicació (imatge corporativa, web, senyalització…), formació i capacitació de les persones que hi treballaran…

Gràcies a la convocatòria Projectes Singulars de transformació i millora per a entitats d’economia social i solidària s’ha pogut donar impuls a totes aquestes actuacions. En el marc del projecte “Inici d’una nova activitat en el sector turístic generadora d’ocupació per a col·lectius vulnerables: l’hotel restaurant Sant Antoni” la Fundació MAP ha rebut un ajut de 70.000 € d’aquesta convocatòria, promoguda i finançada pel Programa d’Economia Social del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

El projecte presentat tenia un cost total de 84.080,02 euros i ha comportat aquestes actuacions:

  • L’obertura de la nova activitat econòmica dinamitzadora de l’economia local i comarcal i generadora d’ocupació.
  • La generació i manteniment d’ocupació de persones amb discapacitat, malaltia mental i en risc d’exclusió social, amb la contractació del personal necessari per iniciar l’activitat.
  • La formació i capacitació de les persones implicades en el projecte en competències professionals de restauració i hostaleria.
  • La creació d’eines de comunicació i difusió relacionades amb l’obertura de l’activitat.
  • Accions d’accessibilitat, digitalització i innovació tecnològica.Skip to content